2013-12-02

ALBISTEA

Udazkenean sartuta gaude eta pixkanaka  egunak laburtzen ari dira eta tenperatura ere freskatzen hasi da.
Euskal Herrian baratzetan aldaketak egon dira horrez gain egunotan.
Azken tomateak, lekak, kalabazinak, eta piperrak jaso dituzte .
Dagoeneko loratu dira lehen brokoliak eta azak . Kalabazin purea aurreratzean kalabazinarekin prestatuko dugu; berdea nahi baduzue borrajarekin  probatzen hasiko gara.Gure aitona-amonek saio hartan ondo elikatzen ziren baina orain aldrebez zakar- janari jaten dugu.
Azoka batera joaten bagara baserriko  barazkiak  ikus eta gero galde dezakegu aiton-amonei.
Ikas dezaten txikitatik nola ziren  garaiko tomateak  gainera ahaztu datorren urterarte tomateak ez direla baratzean izango.



Olatz Elorduy 3. zikloa (Morea)

No hay comentarios:

Publicar un comentario